Llei de la segona oportunitat

A Vahusari som especialistes en casos de llei de la segona oportunitat. La nostra condició de mediadors mercantils i administradors concursals, així com la nostra acreditada experiència ens avala per trobar una solució als teus problemes de deutes.

Com funciona la llei de segona oportunitat?

La llei de segona oportunitat es val d'un AEP (acord extrajudicial de pagaments) per solucionar una situació financera d'insolvència. Això permet al deutor millorar la seva situació econòmica amb mesures que poden incloure aplaçaments, quites o fins i tot la exoneració completa del deute mitjançant un concurs de creditors.

Vols cancel·lar els teus deutes i començar de zero?

Amb l’entrada en vigor de la Llei 25/2015, de 28 de juliol, de mecanisme de segona oportunitat, reducció de càrrega financera i altres mesures d’ordre social, coneguda com la Llei de la Segona Oportunitat, en cas que no puguis pagar els teus deutes t’assessorem per que puguis cancel·lar tots els teus deutes (llevat els d’Hisenda, Seguretat Social i administracions públiques) i, així, poder començar de nou.

 

Estudiarem el teu cas, i, si reuneixes els requisits exigits per la Llei, primerament haurem de proposar un pla de pagaments als teus creditors, sota la supervisió d’un mediador concursal, que sigui realista i assumible en base als teus ingressos i despeses. En cas de no arribar a un acord, s’acudirà al jutjat per aconseguir la cancel·lació d’aquests deutes.

 

Assessorament per acollir-te a la llei de segona oportunitat

A Vahusari som experts en dret bancari, mercantil i en la defensa dels drets de consumidors, usuaris així com d’autònoms i emprenedors. A més, a diferència de la gran majoria de despatxos, tenim el valor afegit de ser mediadors i administradors concursals, pel què sabem ben bé del què parlem.

 

Això fa que disposem d’un alt coneixement en la matèria i en l’assessorament especialitzat a particulars amb experiència acreditada en la reclamació de clàusules sòl, oposicions a execucions hipotecàries, Swaps, preferents, concursos de creditors, Llei de la segona oportunitat així com tot tipus de contractes que inclouen clàusules abusives.

 

No som una franquícia

Som un despatx amb advocats de reconegut prestigi i llarga trajectòria, amb la tranquil·litat que això suposa en tots els sentits, sobretot front a possibles abusos de negocis de nova creació. D’altra banda, els nostres preus són igual de competitius que qualsevol  franquícia malgrat la nostra especialització, prestigi i solvència són molt superiors.

Contacta amb els nostres especialistes en llei de segona oportunitat

Contacta amb nosaltres i en una primera visita analitzarem la teva situació econòmica i financera i et direm si pots acollir-te a la Llei de Segona Oportunitat. Treballarem per cancel·lar tots els teus deutes, ja sigui total o parcialment, amb la qual cosa tens assegurat que sempre hi sortiràs guanyant.

 

Recorda que VAHUSARI és un despatx d'advocats i economistes amb reconeguda experiència professional en la resolució de casos com el teu. Som experts a col·laborar especialment amb autònoms, petits empresaris, avalistes i persones amb una situació econòmica i financera complicada per tal de defensar els seus interessos front als bancs i altres creditors.

 

Fes-nos arribar la teva consulta i et donarem cita al més aviat possible. Quan abans puguem ajudar-te abans et podràs desfer dels teus deutes.

Consulta ja un dels nostres advocats

Envia’ns un correu electrònic a mediaciones@vahusari.org o bé truca’ns al 977 217 064 i ens posarem en contacte al més aviat possible amb tu per concertar una cita, estudiar el teu cas i resoldre la teva situació.

Rambla Nova 118 -120

43001 Tarragona,

Catalunya Espanya

Tel. (+34) 977 217 064

Fax (+34) 977 244 605

advocats@vahusari.com

© Copyright 2023 Vahusari Advocats

Consulta ja un dels nostres advocats

Envia’ns un correu electrònic a segonaoportunitat@vahusari.com o bé truca’ns al 977 217 064 i ens posarem en contacte al més aviat possible amb tu per concertar una cita, estudiar el teu cas i resoldre la teva situació.