Llei de la segona oportunitat

A Vahusari som especialistes en casos de llei de segona oportunitat. La nostra condició de mediadors mercantils i administradors concursals, així com nostra acreditada experiència ens avala per a buscar una solució per als teus problemes de deutes.

Com funciona la llei de segona oportunitat regulada en la L16/2022, de 5 setembre?

La llei de segona oportunitat no és més que la pròpia declaració de concurs del deutor per a solucionar una situació financera d'insolvència actual o imminent. Per a això serà necessari formular una demanda judicial dirigida al Jutjat Mercantil qui et declararà en concurs de creditors. Això no t'ha d'espantar, serà el primer pas per a sortir de la insolvència i cancel·lar els deutes que t'amarguen. Tot té solució.

 

Un bon assessorament permetrà al deutor millorar la seva situació econòmica amb mesures que poden incloure fins i tot la no liquidació del seu patrimoni sotmetent-se a un pla de pagaments a tres o cinc anys. No tenir béns no t'exclou, tot el contrari.

Vols cancel·lar els teus deutes i començar de zero?

No es tracta d'una normativa nova, sinó tot el contrari, amb l'entrada en vigor de la llei 25/2015 del 28 de juliol, de mecanisme de segona oportunitat, reducció de càrrega financera i altres mesures d'ordre social, coneguda com a Llei de Segona Oportunitat, es va donar sortida a tots aquells casos d'insolvència en els quals gent com tu no podia pagar els seus deutes.

 

Actualment la Llei Concursal 16/2022 ha evolucionat a un procediment més ràpid, en el qual es permet cancel·lar els deutes tant si tens béns com si no, liquidant tot el teu patrimoni o mantenint-lo i sotmetent-te a un pla de pagaments que formularem d'acord amb les teves possibilitats. Des de Vahusari t'assessorem perquè puguis cancel·lar-les completament (excepte aquelles que la pròpia LC eximeix) i així poder començar de nou.

 

Estudiarem el teu cas, i si reuneixes els requisits exigits per la llei de segona oportunitat, iniciarem els tramitis i t'assessorarem fins a la concessió de l'Exoneració, és a dir, treballarem per a treure't del pou de la insolvència i donar-te una nova vida.

Assessorament per acollir-te a la llei de segona oportunitat

A VAHUSARI som experts en dret bancari, mercantil i en la defensa dels drets dels consumidors, usuaris, així com d'autònoms i emprenedors. A més, a diferència de la gran majoria de despatxos tenim el valor afegit de ser mediadors i administradors concursals des de fa més de quinze anys, per la qual cosa sabem bé de què estem parlant.

 

Això ens fa disposar d'un alt grau de coneixement en la matèria i en l'assessorament a particulars, amb experiència acreditada en la reclamació de clàusules sol, oposicions a execucions hipotecàries, swaps, preferents, concursos de creditors, Llei de segona oportunitat, així com tot tipus de contractes que incloguin clàusules abusives.

No som una franquícia

Som un despatx amb advocats de reconegut prestigi i llarga trajectòria, amb la tranquil·litat que això suposa en tots els sentits. Sobretot, enfront de possibles abusos de negocis de nova creació. D'altra banda, els nostres preus són igual de competitius que els de qualsevol franquícia, a pesar que la nostra especialització, prestigi i solvència són molt superiors.

Contacta amb els nostres especialistes en llei de segona oportunitat

Contacta amb nosaltres i en una primera visita analitzarem la seva la teva situació econòmica i financera, i et direm si pots acollir-te a la Llei de Segona Oportunitat. Treballarem per a cancel·lar tots els teus deutes ja sigui totalment o parcialment, amb la qual cosa t'assegures que sempre sortiràs guanyant

 

Recorda que VAHUSARI és un despatx d'advocats i economistes amb reconeguda experiència professional en la resolució de casos com el teu. Som experts a col·laborar especialment amb autònoms i petits empresaris, avaladors i persones amb una situació econòmica i financera complicada, per a defensar els seus interessos enfront dels bancs i altres tipus de creditors.

 

Fes-nos arribar la teva consulta i et donarem cita al més aviat possible. Com més aviat millor et puguem ajudar més aviat et podràs deslliurar dels teus deutes.

Consulta ja un dels nostres advocats

Envia'ns un correu electrònic a cgallego@vahusari.org o bé truca'ns al 977 217 064 i ens posarem en contacte al més aviat possible per a concertar una cita, estudiar el teu cas i resoldre la teva situació.

Rambla Nova 118 -120

43001 Tarragona,

Catalunya Espanya

Tel. (+34) 977 217 064

Fax (+34) 977 244 605

advocats@vahusari.com

© Copyright 2023 Vahusari Advocats

Consulta ja un dels nostres advocats

Envia'ns un correu electrònic a cgallego@vahusari.org o bé truca'ns al 977 217 064 i ens posarem en contacte al més aviat possible per a concertar una cita, estudiar el teu cas i resoldre la teva situació.