Arrelats a Tarragona i oberts al món

Vocació de servei i tracte de proximitat

Experiència  i esperit multi-disciplinari

Tenim convenis de col·laboració amb bufets d'advocats de les més importants ciutats, tan a nivell nacional com internacional. Som socis de la firma Hispajuris, que aglutina més de 600 professionals del dret a tota Espanya.  A més, disposem d'una xarxa de col·laboradors especialitzats,  fins i tot en aquelles àrees no estrictament jurídiques o que han de ser cobertes per altres professionals.

VAHUSARI és un despatx de fàcil localització i accés, obert a qualsevol tipus de qüestió legal.  Oferim  resposta a totes les demandes individuals o col·lectives de gestió, assessorament jurídic i defensa que se'ns encomanin. Donem un tracte personalitzat a cada client i, al mateix temps, l'assessorem garantint solucions resultants d'un estudi exhaustiu i avaluat per diversos advocats.

Establerts l'any 2005, som el resultat de la fusió de dos despatxos professionals amb més de trenta anys d'experiència, que per les seves especialitats en els diferents camps jurídics, es complementen. Aquesta capacitat puntual, tan àmplia per atendre el client, ens ha convertit en un despatx d'advocats de referència.

Rambla Nova 118 -120

43001 Tarragona,

Catalunya Espanya

Tel. (+34) 977 217 064

Fax (+34) 977 244 605

advocats@vahusari.com

© Copyright 2023 Vahusari Advocats